Des de Tot Marc, i conjuntament amb l’Ajuntament de Mataró, hem organitzat el concurs d’Instagram «Enmarca #lessantes«.

Publica les teves fotografies de la Festa Major de Mataró a Instagram afegint l’etiqueta ‪#‎lessantes‬.

En aquest concurs, un jurat professional escollirà les 50 millors ‪#‎fotografies‬ que passaran a formar part de l’‪‎exposició‬ col·lectiva «ELS INSTANTS DE LES SANTES» que tindrà lloc a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, del 2 al 28 de Setembre.

PREMIS: En Tot Marc otorgarem com a ‪#‎premi‬ a les 3 primeres la seva ‪#‎foto‬ emmarcada. A més a més, l’Ajuntament de Mataró obsequiarà amb un lot de productes de Les Santes a les 3 fotografies que rebin més «M’agrada» (♥).

Concurs Instagram ‬ "Emmarca #lessantes"

 

Unes Santes molt fotogèniques i amb premis!

Si publiques les teves fotografies i vídeos de Les Santes a Instagram, l’aplicació per a mòbil amb filtres fotogràfics versàtils i sorprenents, afegeix l’etiqueta #lessantes i entre tots crearem un gran àlbum de la festa mataronina. Les tres fotografies que el dia 30 de juliol hagin estat més valorades (♥) obtindran un lot de productes de Les Santes, per cortesia de l’Ajuntament de Mataró. El resultat s’enunciarà via twitter del propi Ajuntament durant la primera setmana d’agost.

A més a més totes les fotografies etiquetades amb #lessantes podran ser seleccionades per una exposició que tindrà lloc al setembre, dins del Saló d’Actes de la Biblioteca Pompeu Fabra.

Des de Tot Marc premiarem les 3 millors fotografies amb una impresió i emmarcació de la fotografia guanyadora, d’acord amb el criteri d’un jurat vinculat al món de la fotografia. Les tres fotografies més valorades pels usuaris també formaran part d’aquesta exposició, i la primera també obtindrà la fotografia impresa i emmarcada.

Et convidem a que segueixis el dia a dia d’aquest concurs i ampliïs tota la informació que necessitis al nostre Facebook!

Participis o no participis lo que sí has de fer sense cap mena d’excusa es Gaudir de Les Santes 2013!